Log in
GÄSTSKRIBENTER
FILMARKIV
MINA MÖNSTER
ERBJUDANDE
FRÅGOR & SVAR
KALENDER
KONTAKT
 
Här finner du rykande färsk information om allt som har med laxfiske att göra. Här hittar du ett arkiv över alla de mönster jag gjort genom åren och artiklar jag skrivit.

På klubbsidorna får du också ett nytt fräckt mönster presenterat i en liten instruktionsfilm varje månad – månadens mönster. Andra filmsnuttar från min flugbindning och mitt fiske världen över finner du i filmarkivet.

I bloggen kan du följa med dagligen; här ser du nyheterna först och här kan du läsa om nya material, nya bindtrix,vilka flugor som fungerar bäst, hur fisket går och om förhållanden och resultat där jag är. Jag bloggar varje dag under fiskesäsongen. Här får du pinfärsk nyttig info från hela världen. Jag kommer att blogga över satellit när så krävs.

I tips & trix kan du hitta små handfasta tips som förenklat och förbättrat mitt fiske och min flugbindning, bilder och filmsnuttar. Erbjudanden om fiske, redskap och händelser i laxvärlden tillsammans med chansen att få svar på just din personliga fråga hittar du också på klubbsidorna.

Jag har bett en rad av de mest namnkunniga och intressanta personligheterna i laxfiskets magiska värld att bidra för att göra klubbsidorna högintressanta – du läser deras artiklar under vinjetten gästskribenten.

Som SSC medlem får du även 10 % rabatt i den webbshoppen. Meningen är att alla ska tycka att den lilla medlemsavgiften på 15 Euro verkligen var en välsatsad slant!

Sidan kommer att vara levande, förändras och växa med tiden.

Välkommen som medlem i Salar Salmon Club – klubben för dig med laxfisket i blodet!
"Vår jord är den enda vi har!"
 
GÄSTSKRIBENTEN: Älvräddarnas slagkraftiga ordförande Christer Borg Läs mer »